ccsc terug   U bevindt zich hier > Home > Disclaimer
 
  Disclaimer CleanCars  
 
  Inhoud  
  CleanCars probeert ernaar te streven dat de aangeboden informatie op de website correct is.
Bij de samenstelling wordt de vereiste zorgvuldigheid in acht genomen. Niettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.
   
  Privacy  
  De door CleanCars verkregen gegevens zullen worden opgenomen in een gegevensbestand en worden behandeld volgens de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.
   
  Verwijzing  
  Deze website bevat links naar andere websites. Wij staan niet in voor de continu├»teit en werking van deze links. De inhoud van sites waarnaar op deze site verwezen wordt is niet volledig door ons gecontroleerd en/of geautoriseerd. Voor de inhoud van deze sites kunnen wij dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.
   
  Website  
  Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer en Netscape, beide van versie 4 en hoger. Er wordt gebruik gemaakt van HTML en Javascript.
   
  Beeldschermresolutie  
  Deze website is geoptimaliseerd voor een beeldresolutie van minimaal 1024 x 768 bij 16 miljoen kleuren of meer. Indien uw videokaart slechts 256 kleuren ondersteunt, dan zal het beeld er korrelig uitzien.
   
  Eigendomsrechten  
  Alle rechten voorbehouden. Niets uit de in deze website opgenomen gegevens, teksten, beelden, logo's, namen en enige andere onderdelen mogen worden gekopieerd, vermenigvuldigd, opgeslagen of gedistribueerd in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder, CleanCars.
   
  Webmaster  
  Heeft u wensen, suggesties of opmerkingen over deze site dan kunt u deze zenden naar de Webmaster
 
Copyright © 2019 ---. Alle Rechten Voorbehouden CleanCars